Onze regio Somogy heeft heel veel te bieden. Natuurlijk het beroemde Balaton waar het in de zomer zalig vertoeven is, heerlijk zwemmen, suppen, zeilen en surfen kan er allemaal. Wil je gaan kajakken, dan raden we graag de tochten in het natuurgebied van Nagyberek aan.  

Natuurlijk genieten

Op 75 km van onze locatie vind je het natuurgebied Kis Balaton, een uitgestrekt natuureservaat dat behoord tot het Balaton Uplands National Park. Kis-Balaton heeft zo'n belangrijke fauna en flora dat het een beschermd natuurgebied is. In combinatie met een bezoek aan het grootste waterbuffelreservaat van Europa en een stadsbezoek aan Keszthely, vormt dit een fantastische uitstap, die je kan afsluiten met een heerlijk traditioneel etentje in de Gulya Csárda in Balatonszentgyörgy. 

Somogy is bij uitstek de regio voor natuurliefhebbers, wandelaars en natuurfotografen. Op ontdekking in een van de vele natuurgebieden op zoek naar de ijsvogel of een bijeneter, een grondeekhoorn of het prachtige Hongaars rund ... Er valt zoveel moois te ontdekken in onze bossen en wie weet kom je wel een hert, een ree of een zwijn tegen op je wandelingen.