Heerlijke Hongaarse smaken proeven kan je in een straal van 25 km rond onze locaties bij Ildiko in Igal, bij Puli in Kapolypuszta, Bisztro Figura in Tab of bij restaurant Muskátli in Köröshegy.

Heerlijk gastvrij!

Hongarije is gekend voor zijn uit vruchten gestookte sterke drank "pálinka". Een bezoekje aan een stokerij kan in het nabijgelegen Zamárdi, de feestlocatie van Balaton Sound in juli, helpen wij graag plannen voor onze gasten. 

Onze regio heeft ook heel veel wijngaarden en bijhorende wijnhuizen, waar het altijd een genoegen is om van de heerlijke wijnen te proeven. De meestgekende wijnhuizen van de regio zijn Ikon en Konyári.

Een rondrit met paard en wagen, gekoppeld aan een bezoek van een locale wijnboer en een heerlijke maaltijd, plannen wij graag voor onze gasten. 

In onze regio zijn er wekelijks heel wat traditionele boerenmarkten waar je Hongaarse ambachtelijk gemaakte producten kan kopen. Een bezoekje aan de markten van Tab, Ráksi, Kaposvár en Fonyód zijn zeker een aanrader om de Hongaarse cultuur op te snuiven.